Προφίλ

H ιστορία μας συνεχίζει να υφαίνεται …

 

Ξεκινήσαμε το 1985, με πάθος, παρόρμηση και με γεμάτες τις οικογενειακές αποσκευές - εμπειρίες από το χώρο του επίπλου. Περιουσία μας το όνομα, να μας χαρακτηρίζει και να μας προκαλεί να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη, τα νιάτα, αλλά κυρίως το όραμά μας.

Υφασμάτινα έγιναν τα όνειρά μας και έντυσαν καναπέδες, χώρους και αισθήσεις με την καινοτομία τεχνολογικώς ανεπτυγμένων ινών.

Πρώτη η εποχή της AMARA! «H ελευθερία να ζεις χωρίς να αφήνεις ίχνη».

Η “χρυσή” AMARA που μας δυνάμωσε και μας πρόσφερε κυριαρχία μέσα από την πολύχρωμη αντοχή και την επαναστατική σύνθεσή της.

Στην διάρκεια των χρόνων που ακολούθησαν παρουσιάσαμε νέες συλλογές, δημιουργήσαμε και επεκτείναμε ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων μέσα από ζωντανές – υγιείς συνεργασίες με πελάτες – φίλους που η αμοιβαία εμπιστοσύνη κατάφερε να χτίσει έναν ακλόνητο δεσμό.

Φτάνοντας στο σήμερα, η Τέταρτη γενιά συνεχίζει να καρποφορεί και να γεννά νέες υφασμάτινες ιδέες αντικρίζοντας έτσι το μέλλον και τις προκλήσεις του αύριο.

Σύνορα δεν υπάρχουν, όπως δεν υπήρξε ποτέ κανένας περιορισμός στο πάθος και τη δημιουργικότητά μας. Κατακτήσαμε αγορές όπως η Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Κύπρο, Αλβανία, Ρουμανία, Ουκρανία, Κατάρ  και στοχεύουμε σε νέες όπως αυτή της Κίνας και της Ρωσίας.

Επενδύουμε στις τάσεις της παγκόσμιας Αγοράς και ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις παρουσιάζοντας νέα υφάσματα hi-tech παραγωγής.

MAGICAL, σημαίνει υφασμάτινη μαγεία, πρωτοπορία στην αντοχή, στην εφαρμογή, στην πολυτέλεια, το φινίρισμα αλλά και στη συντήρηση – διατήρησή του.

Οι πιο γνωστοί Οίκοι του εξωτερικού γνωρίζοντας το δυναμικό και τον δυναμισμό μας επιλέγουν να μας εμπιστευτούν την διανομή των συλλογών τους.

ALCANTARA, ROMO FABRICS, MANUEL REVERT, ANDREW MUIRHEAD, KEN SCOTT, JOOP, είναι μερικά από τα ονόματα που συμπληρώνουν το υφασμάτινο πάζλ της NEOMAGIC.

Ο Οίκος CRYPTON αποτελεί την πιο πρόσφατη, αλλά όχι τελευταία επιτυχία της εταιρείας μας.  Αυτή η νέα συνεργασία θα προσφέρει μια νέα ματιά και άποψη  στον υφασμάτινο κόσμο μας.

Χιλιάδες χρώματα, σχέδια, υφές με άποψη και φιλοσοφία μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση και του πιο δύσκολου καταναλωτή.

Η NEOMAGIC είναι το όνειρό μας, το πάθος μας, είναι η διάθεσή μας να καλύπτουμε τις ανάγκες, να φωτίζουμε και να ντύνουμε κάθε ανθρώπινο όνειρο.

NEOMAGIC είστε εσείς, εμείς, σε έναν υφασμάτινο κόσμο πάθους, ονείρου και καινοτομίας.